050 Groningen Lifestyle & Gezondheid - UDIHiG staat voor Urban Design for Improving Health in Groningen, oftewel: stedenbouwkundig ontwerp voor het verbeteren van gezondheid in Groningen. Het is een project dat onderzoekt welke veranderingen in Paddepoel de gezondheid van bewoners zou kunnen verbeteren. Dit doen ze door voor een aantal plekken in de wijk verschillende herontwerpen te maken, en die vervolgens door bewoners laten beoordelen.

UDIHiG werkt al 3,5 jaar aan dit onderzoek en op verschillende momenten is het voor bewoners van Paddepoel mogelijk geweest om mee te kijken en bij te dragen. Door corona is het UDIHiG de afgelopen tijd niet zo zichtbaar geweest in de wijk.

Nu de situatie het weer toelaat wil het UDIHiG de vernieuwde ontwerpen graag aan de bewoners laten zien. Hiervoor organiseren ze op 15 juni een dag waarmee er met een virtuel reality bril naar de ontwerpen kan worden gekeken. Tussen 10:00 uur en 18:00 uur ben je van harte welkom in het pand van Wijkbureau Paddepoel (Dierenriemstraat 242). Vragen? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar projectcoördinator Marijke Koene.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

03 juli 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Balanceyourlife.nu

Center Parcs

D Reizen