050 Groningen Sport - Ben jij iemand die trainingen geeft in de openbare ruimte? En ervaring heeft met werken met beginnende sporter? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de zomer start Open Gym in Selwerd, Paddepoel en de Tuinwijk. Bewoners krijgen met dit programma de mogelijkheid om twaalf weken lang gratis sport- en beweeglessen te volgen in de buitenlucht. Onder professionele begeleiding en op hun eigen niveau.

Open Gym heeft al met succes in andere wijken in Groningen gedraaid. Dit is de vijfde Open Gym die we opstarten. Hiervoor zoeken we een divers aanbod van sporten. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp, power walking, hardlopen of een vorm van kracht- of conditietraining. Voorwaarde is dat de sport- en beweegactiviteiten plaatsvinden in Selwerd, Paddepoel of Tuinwijk. En dat je het als trainer leuk vindt om met een diverse doelgroep te werken. Als trainer bied je in twaalf weken twaalf lessen aan. Hiervoor krijg je 500 euro vergoeding.
 
Meer informatie?
Mail dan uiterlijk 3 juni een korte motivatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

03 juli 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Balanceyourlife.nu

Center Parcs

D Reizen