050 Groningen Sport & Gezondheid - Zaterdagavond 13 oktober vindt de achtste editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Onder het motto ‘Doe de 4 Mijl anders’ kan men wandelend, fietsend, steppend, in de rolstoel, met een kinderwagen, op de skeelers of op een andere alternatieve manier meedoen. Niets is te gek!

Lees meer...

050 Groningen Sport & Health - Het TopsportZorgCentrum van FC Groningen komt letterlijk uit de grond. Nadat clubicoon Arjen Robben een half jaar geleden de symbolische eerste handeling voor de bouw van het ultramoderne multifunctionele pand verrichtte, tekenen de contouren van het ambitieuze project aan de Laan Corpus den Hoorn zich nu al duidelijk af.

Lees meer...

050 Groningen Lifestyle & Gezondheid - 'Gelukkig Gezond!' in het Universiteitsmuseum nog t/m 31 januari 2018. Healthy Ageing, ofwel de vraag hoe we zo gezond mogelijk oud kunnen worden, is dé uitdaging van deze tijd, horen we overal in de media. Immers, nooit eerder hadden we te maken met zo'n grote vergrijzing.

Lees meer...

050 Groningen Health - Stefan Both is per 1 september 2017 benoemd tot hoogleraar klinische fysica met de leerstoel protonentherapie bij de Rijksuniversiteit Groningen ten behoeve van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Het UMCG bouwt als een van de eerste centra in Nederland een protonentherapiecentrum, waar patiënten met kanker vanaf eind 2017 een voor Nederland nieuwe bestralingsbehandeling kunnen krijgen. Both is de eerste hoogleraar in Nederland met de leerstoel protonentherapie.

Lees meer...

Meer artikelen...

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Center Parcs

D Reizen