050 Groningen Maatschappij, vervoer - Vanaf volgende week rijden er geen ov-bussen meer over de Grote Markt, maar over het Gedempte Zuiderdiep en de diepenring. Daarom is deze week ‘Anders Mobiel’ begonnen, een proefproject voor alternatief aanvullend vervoer in de binnenstad. Wethouder Philip Broeksma van Verkeer en Vervoer (op de foto links op de voorgrond) was maandag aanwezig bij de aftrap. 

Lees meer...

050 Groningen Politiek & Maatschappij - Op vrijdag 8 juli is Fatoumata verkozen tot de nieuwe kinderburgemeester van Groningen. Met de slogan: ‘Activiteiten? Wie vindt dat nou niet leuk?’, wist zij de meeste stemmen binnen te halen. De kinderburgemeester wordt tijdens haar ambtstermijn bijgestaan door de nieuwe loco-kinderburgemeester Finn.

Lees meer...

050 Selwerd Maatschappij & Samenleving - heeft veel plekken waar je elkaar kunt ontmoeten, ontspannen, sporten en spelen, maar niet iedere plek in de openbare ruimte is geschikt voor iedereen. Voor sommige doelgroepen is er op dit moment veel ruimte, voor andere, zoals jongeren, minder.

Lees meer...

050 Groningen Maatschappij - Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd, dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni, organiseert Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst (JOGG) gezonde en leuke activiteiten in Paddepoel en Selwerd. Via JOGG zet de gemeente Groningen zich in voor een gezonde toekomst voor ieder kind.

Lees meer...

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

13 augustus 2022

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Greenchoice

Mediamarkt