050 Groningen Maatschappij - De traditionele StemWijzer heeft in Groningen nu voor het eerst ook een Engelstalige variant. Deze ‘vote pointer’ is onderdeel van de campagne ‘IT’S YOUR CITY TOO’ om internationals in Groningen bij de gemeenteraadsverkiezing op 16 maart te betrekken.

Lees meer...

050 Haren Maatschappij - Senioren met een beperking in contact brengen met zaken die het leven gemakkelijker kunnen maken. Dat is de missie van Jan van der Meulen uit Haren (80). Hij organiseert ‘Haren helpt Haren’, een markt die hopelijk bij oudere Harenaren ‘voor wat reuring’ zorgt. Het vindt op 28 mei plaats op het Raadhuisplein, en Jan roept op: wie zich hier wil presenteren is van harte welkom.

Lees meer...

050 Groningen Maatschappij - Vanaf 1 maart kunnen we weer belastingaangifte doen. Kunt u hier ook wel wat hulp bij gebruiken? De studenten van Wijk Inzet Jongeren en Studenten (WIJS) helpen u graag. Een afspraak maken kan nu al.

Lees meer...

050 Groningen Politiek & Maatschappij – Ook deze week heeft de gemeente Groningen weer een aantal belangrijke zaken de revue laten passeren op basis waarvan zij bepaalde besluiten en/of adviezen heeft genomen. Het lijkt ons, redactieleden van 050magazine.nl zinvol om u te informeren over een aantal van deze zaken.

Lees meer...

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

16 mei 2022

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Greenchoice

Mediamarkt