050 Groningen Economie & Duurzaamheid - In Groningen, Fryslân en Drenthe wil men écht werk maken van de energietransitie. Niet blijven mijmeren over een betere toekomst voor de volgende generatie, maar actie! Werken aan concrete plannen die bijdragen aan klimaatneutraliteit in 2050. Tijdens de Nationale Klimaattop 2016 zijn de eerste klimaatacties in gang gezet. Maar dat alleen is niet genoeg. Het is tijd om de klimaattop naar de regio te halen en het stokje over te nemen.

Daarom organiseren zij op 9 november 2017 de Klimaattop Noord NL in het Energy Academy gebouw in Groningen. Wat u kunt verwachten? Een dag waarop we samen met bedrijven, overheden en instellingen uit de drie noordelijke provincies zelf de regie pakken, concrete afspraken maken, elkaar inspireren en de regio als koploper op de kaart zetten.

 

Thema's die aan bod komen: slim duurzaam produceren, slim besparen in de gebouwde omgeving, slim besparen in de industrie, slim balanceren en nog veel meer.

De inschrijving voor de Klimaattop Noord NL 2017 startte in september en inmiddels zijn ruim 200 initiatieven aangemeld voor Klimaattop Noord 2017!

Programma = vol. Wilt u op de reservelijst? Klik dan op: klimaattopnoord2017.nl, of voor meer informatie: klimaattopnoord2017.nl/informatie.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

23 januari 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

One.com