050 Groningen Economie & Duurzaamheid - De uitzending van de Teledoc*) Geschenk uit de Bodem is drie weken vervroegd, naar maandag 13 november, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. De tragikomische film, op het Nederlands Film Festival bekroond met de KNF Prijs, laat zien hoe Nederlanders typische Nederlands omgaan met de ingrijpende en onverwachte gevolgen van de aardgaswinning in Groningen.

Lees meer...

050 Groningen Economie & Duurzaamheid - Let’s Gro is hèt festival over de toekomst van Groningen, voor en door Groningers. Vier dagen vol inspiratie met lezingen, workshops, expedities, ontwerpsessies, voorstellingen, productpresentaties, proeverijen en talkshows.

Lees meer...

050 Groningen Economie & Duurzaamheid - In Groningen, Fryslân en Drenthe wil men écht werk maken van de energietransitie. Niet blijven mijmeren over een betere toekomst voor de volgende generatie, maar actie! Werken aan concrete plannen die bijdragen aan klimaatneutraliteit in 2050. Tijdens de Nationale Klimaattop 2016 zijn de eerste klimaatacties in gang gezet. Maar dat alleen is niet genoeg. Het is tijd om de klimaattop naar de regio te halen en het stokje over te nemen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Adverteren ook hier mogelijk!

coolblue

One.com