050Groningen Evenement - Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe winkel van Pets Place komt cartoonist Meinder Buynink op zaterdagmiddag 23 november a.s. naar deze grootse winkel  en tekent dan huisdieren van nieuwe klanten van het bedrijf. “Een tekening van je huisdier is natuurlijk hartstikke leuk. Foto’s heeft iedereen wel, maar een tekening vaak niet”, aldus Meinder. Wil je ook zo’n fraaie tekening? Kom dan met je huisdier langs om je beestje middels een leuke tekening te vereeuwigen. Meinder tekent vanaf 13.00 – 15.00 uur. Een portret van je huisdier kost 15 euro.


Stripbeurzen
Meidner is meestal te bewonderen op stripbeurzen waar hij cartoons tekent en verkoopt. Het tekenen van dieren si ook voor hem iets heel speciaals. Een echte uitdaging omdat dieren, in tegenstelling tot mensen, niet echt poseren en een tijd stil kunnen zitten. Meidner is een echte dierenliefhebber die voordat hij kinderen kreeg, beschikte over een een soort ark van Noah aan kippen, katten, vissen en een hond.


Locatie
Pets Place vind je aan de Roskildeweg 37 in Groningen, achter de nieuwe Holland Casino. De winkel wordt officieel geopend op donderdag 21 november a.s., maar op zaterdag vindt het echte feest plaats. Om 09.00 uur begint de dag met de officiële opening en vervolgens is er de hele dag tot 18.00 uur van alles te doen. Denk daarbij aan een hondenbrunch, gratis dogwash en bladblazerrace. 

Dogwash
Elkana de Jong is de nieuwe bedrijfsleider van de vestiging (maar liefst 1600 m2) die meer is dan alleen maar een dierenwinkel. “In deze nieuwe winkel worden niet alleen benodigdheden voor dieren aangeboden, maar ook aanvullende diensten. Zo kunnen mensen bij hondenwassalon Dogwash zelf hun hond wassen en drogen. Ook wordt er gezocht naar een hondentrimmer zodat binnenkort ook een trimsalon in de vestiging kan worden geopend. Voor de zieke hond of kat zal het op den duur zelfs mogelijk zijn om een afspraak te maken met een dierenarts van Vets Place”, aldus Elkana.


Groot assortiment
In de winkel beschikt over maar liefst zes wanden van in totaal 8 metermet aquaria en waterplanten. Maar er is ook een speciaal knaagdierenhuis en ook demeer knuffelige gezelschapsdieren krijgen een plekje in de winkel. Ook nieuw is de samenwerking met tuinwinkel Boerenbond. In het zuiden van het land zit deze vaker met Pets Place onder één dak. In het noorden geldt dat alleen voor Zwaagdijk en nu dus ook voor Groningen.”

Cultuur & Uitgaan

Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner

Center Parcs

Heineken