050 Groningen Cultuur - De negende editie van Het Grote Gebeuren barst los op zaterdagavond 4 november in het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat. Dit jaar zijn o.a. te gast Tommy Wieringa, Charlotte Mutsaers, Özcan Akyol, Auke Hulst, Vonne van der Meer en Annelies Verbeke. Er is aandacht voor het dier in de literatuur en een viertal schrijvers sleuren je mee in hun korte verhalen vol absurdisme, afscheid, melancholie en nieuws dat tot leven komt.

Het Grote Gebeuren het leukste festival voor lezers en schrijvers

Het Grote Gebeuren is het leukste festival voor lezers en schrijvers in Groningen. Iedere eerste zaterdag van november worden vele auteurs verwelkomd in de sfeervol aangeklede Groninger Forum Bibliotheek. Van jong talent tot de gevestigde orde. Je kiest je eigen literaire menu van interviews, discussies, voordrachten en signeersessies. Een avondvullend programma met voor ieder wat wils.

 

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar, zowel online als bij de kassa van het Groninger Forum. In de voorverkoop kost een kaartje € 19,50 of € 15,- (studenten en bibliotheekleden). Aan de deur kosten kaarten € 25,- of € 20,- (studenten en bibliotheekleden).

Organisatie en redactie

Het Grote Gebeuren is een festival van Stichting Literaire Activiteiten Groningen, kortweg SLAG, en wordt georganiseerd in samenwerking met het Groninger Forum.

Kijk voor meer informatie: www.hetgrotegebeuren.nl.

 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

23 januari 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Center Parcs

Heineken