050 Groningen, Haren Zorh - Vanaf 1 januari 2022 is de welzijnstichting Torion gestopt met haar activiteiten in Haren. De activiteiten die Torion organiseerde zijn en blijven belangrijk voor het welzijn van alle inwoners van Haren en omstreken. De gemeente en het gebiedsteam Haren hebben daarom de afgelopen periode gekeken hoe we activiteiten zoals de mantelzorgondersteuning, het vluchtelingenwerk, het steunpunt vrijwilligers, de thuisadministratie, de telefooncirkels en het maatjeswerk kunnen organiseren.

Lees meer...

050 Groningen Evenementen - Bruidsfotograaf Stephan Keereweer uit Groningen is opgenomen in de top 10 van de competitie Beste Trouwfotograaf 2021 in de Masters of Wedding Photography. Dit is de grootste en meest prestigieuze wedstrijd voor bruidsfotografie van de Benelux. Op woensdag 29 december 2021 werden de winnaars bekend gemaakt. Keereweer eindigde met maar liefst 16 awards in 2021.

Lees meer...

050 Groningen Milieu & duurzaamheid - Tot nu toe konden Harenaren hun plastic afval apart wegbrengen naar de post aan de Van Maerlantlaan. Na 1 januari bestaat die mogelijkheid niet meer. Plastic afval, blik en lege drankpakken kunnen gewoon bij het restafval.

Lees meer...

050 Groningen Kerstmis/Oud & Nieuw - Vier oud en nieuw zoveel mogelijk thuis, met je eigen gezin of huisgenoten. Nederland is in lockdown tegen de verspreiding van het coronavirus. We kunnen de jaarwisseling dus helaas weer niet vieren zoals we dat graag doen. Evenementen en feesten zijn niet toegestaan. Ook is er in het hele land een verbod op vuurwerk. Carbidschieten is onder strenge voorwaarden toegestaan buiten de bebouwde kom.

Lees meer...

050 Groningen - Voor veel kinderen in Groningen is een eigen fiets, door de financiële situatie thuis, niet vanzelfsprekend. Toch is een eigen fiets belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Heeft jouw kind geen fiets en heb je een minimuminkomen? Dan kun je een fiets aanvragen via Stichting Leergeld. Het is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit gezinnen met een laag inkomen.

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

29 januari 2022

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Beheerders gezocht banner

Center Parcs

Heineken